Másodosztályú futsalcsapatunk 5–1-re maradt alul közvetlen riválisa, a Mad Dogs Futsal otthonában. Foghíjas keretünk az első félidőben még tartotta magát, azonban a második játékrész utolsó percében szereztük egyetlen gólunkat Fehér Dániel révén, míg ellenfelünk remekül sáfárkodott helyzeteivel.

Sziffer András vezetőedző: „A közvetlen rivális otthonában léptünk pályára, akik a dobogóért küzdenek, így nem várt könnyű összecsapás fiataljainkra. Tovább nehezítette a helyzetünket, hogy több meghatározó játékosunk hiányzott, valamint a keret túlnyomó többsége két nappal korábban korosztályos bajnokin vett részt. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, melyből vendéglátóinknak sikerült egyet kihasználni, így ők mehettek előnnyel a pihenőre (1-0). A második játékrészben a gyorsan bekapott gól meghatározta a játékunkat, és sajnos nem pozitív irányba. Kapkodóvá vált a játékunk, sorozatosan rossz döntéseket hoztunk, ez pedig a hibák számát gyarapította, a 30. percben tovább növelte az előnyét a Mad Dogs (3-0). A folytatásban emberfölényes játékkal próbálkoztunk, de ez sem vezetett eredményre, sőt tovább növelte vezetését ellenfelünk egy átlövésből a 33. percben (4-0). A 37. minutumban még egyszer betaláltak a Pest megyeiek, amire az utolsó percben tudtunk válaszolni Fehér Dániel révén, megszerezve ezzel becsületgólunkat, ami egyben a végeredményt is jelentette (5–1). A pontszerzés reményében léptünk pályára, de sajnos ahogy telt az idő, látszott, hogy nem vagyunk elég frissek, sok hibával, rossz döntések sorozatával játszottunk, amit az ellenfél kegyetlenül ki is használt. Sajnos tudásunk alatt játszottunk, amit részben magyaráz a két nappal korábban lejátszott bajnoki, ugyanakkor nem volt ekkora különbség a két csapat között, viszont a helyzetkihasználásuknak köszönhetően megérdemelten győzött a Mad Dogs”  

A következő jáétéknapon a Dunaújváros csapatát fogadjuk a Haladás Sportcsarnokban január 23-án 19 óra 30 perckor.

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 16. FORDULÓ

2023. január 16., hétfő 20:50

MAD DOGS FUTSAL – HALADÁS VSE II. ­5-1 (1-0)

MAD DOGS FUTSAL: Trauber Martin – Fischer Zsigmond, Aribi Hassan Khalifa, Cseri Gergő, Miskei Manó, Kenéz Dániel, Mester Kálmán, Barabás Miklós, Vaskó Botond, Gerebenics Norbert, Balogh Attila, Buzás Bálint, Irimiás Gergő

Vezetőedző: Ughy Márk

HALADÁS VSE II.: Soronics Gergő – Knizs Olivér, Puhr Bálint, Kárász Noel, Fehér Dániel, Győrfy Balázs, Sodics Ádám, Kiss Patrik, Novák Dániel, Dobány Patrick

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Aribi Hassan Khalifa (15’), Fischer Zsigmond (22’), Irimiás Gergő (30’), Miskei Manó (33’), Buzás Bálint (37’) ill. Fehér Dániel (40’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top