Másodosztályú futsalosaink a szezon első idegenbeli mérkőzésén 4–4-es döntetlent értek el a Szigetszentmiklós vendégeként. Az egygólos félidei hátrányból a második játékrész végén a vezetést is megszereztük, azonban ellenfelünk még ugyanabban a percben egyenlíteni tudott. Dobány Patrick duplán vette ki részét a Haladás-találatokból, Puhr Bálint is beköszönt, valamint a 17 éves saját nevelésű Novák Dániel első NB II.-es gólját jegyezte.

NB II.-es futsalcsapatunk a 2022–2023-as első vendégszereplésére utaztak Szigetszentmiklósra.   

Sziffer András vezetőedző: „Két perc alatt kétgólos hátrányba kerültünk, érthetetlen védekezési hibákat követtünk el (2-0). A folytatásban rendeztük a sorokat, beszorítottuk ellenfelünket, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, melyekből a 9. minutumban Puhr Bálint értékesített egyet (2-1). Ezzel visszajöttünk a mérkőzésbe, és a továbbiakban is domináltunk, de sajnos meddőnek bizonyult a fölényünk, mert újabb találatot nem sikerült szereznünk, így egygólos hátránnyal vonultunk pihenőre.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt, mégis a Szigetszentmiklós növelte előnyét egy szögletrúgást követően a 25. percben (3-1). Emberfölényes játékra váltottunk, ami meghozta az áttörést, ugyanis a 29. minutumban Dobány Patrick kétszer is mattolta ellenfelünket (3-3). A hazaiak próbáltak kezdeményezőbben játszani, mi pedig ezt kihasználva labdát szereztünk, és a kontrából a 37. percben megszereztük a vezetést Novák Dani révén (3-4). A Szigetszentmiklós erre öt a négy elleni figurára tért át, és pillanatok alatt egalizáltak (4-4). A fennmaradó idő is tartogatott izgalmakat, de találat már nem született, így maradt az igazságos döntetlen. Rosszul kezdtünk, majd futottunk az eredmény után, ami sok hibát, rossz döntések sorozatát hozta, és habár sikerült fordítanunk is, de összességében nem érdemeltünk volna győzelmet, viszont a döntetlen reális. Az eredményhez, illetve a játékhoz most nem tudok gratulálni a csapatnak, annak viszont igen, hogy az U17-es játékosunk, Novák Dani góllal debütált az NB II.-es csapatunkban!”

A harmadik fordulóban az UTE gárdája lesz a vendégünk szeptember 12-én 19 óra 30 perckor a Haladás Sportcsarnokban

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 2. FORDULÓ

KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS – HALADÁS VSE II. 4-4 (2-1)

KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS: Tövisháti Tamás – Csegedi Csaba, Nagy Roland, Kulik Renátó, Fritz Balázs, Pandur Péter, Tősér Gábor, Sztaskó Zoltán, Maczinkó Roland

HALADÁS VSE II.: Soronics Gergő – Knizs Olivér, Kiss Patrik, Vincze Bálint, Vidák Balázs, Németh Krisztián, Novák Dániel, Dobány Patrick, Dobos Dávid, Puhr Bálint, Kovács Máté Péter

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Csegedi Csaba (1’), Nagy Roland 2 (2’, 37’), Tősér Gábor (25’), ill. Puhr Bálint (9’), Dobány Patrick 2 (29’, 29’), Novák Dániel (37’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top