Másodosztályú futsalcsapatunk 2–2-es döntetlennel rajtolt hazai pályán a TFSE-BeStrong gárdája ellen. A Haladás-találatokat az első félidőben Fehér Dániel, a második játékrészben Vatamaniuc-Bartha Dávid szerezte, kapunkban pedig Homlok Levente remekelt.

NB II.-es futsalosaink remek tempójú, izgalmas mérkőzéssel szolgálták ki a Haladás Sportcsarnok lelátóján szurkoló népes számú nézőnket a bajnokság nyitányán.

Sziffer András vezetőedző: „Remekül kezdtük az első félidőt az NB I.-ből visszajátszó fiatalokkal kiegészülve, egy remek egyérintős kontratámadást követően már a 4. percben vezetéshez jutottunk Fehér Dani révén (1-0). Mindkét csapat az agresszív letámadást választotta védekezésben, ezért egy nagyon lüktető játék alakult ki. Sajnos a félidő harmadánál a kiváló formában játszó Nagy Kevin sérülés miatt nem folytathatta a játékot, ez egy kicsit visszavetette csapatunk támadójátékát, de ennek ellenére is nekünk voltak nagyobb lehetőségeink, míg ellenfelünk pontrúgásokból próbált veszélyes lenni. Ami korábban nem, az a játékrész utolsó percében összejött a vendégcsapatnak, egy szögletrúgást követő lepattanó labdát értékesítve egalizáltak. A hátralévő időben több gól már nem esett, így maradt az 1–1-es állás. A második húsz minutumban is nagy iram jellemezte a játékot, mindkét csapat koncentráltan, fegyelmezetten tette a dolgát, a kapusok is a helyükön voltak, amikor kellett.  Egészen a 34. percig nem esett újabb találat, amikor is a TFSE csapata egy kavarodást kihasználva megszerezte a vezetést (1-2). A fennmaradó időben mindent megtettünk az egyenlítésért, de jól őrizte hálóját a fővárosi alakulat, majd emberfölényes játékra álltunk át, amely az utolsó percben meg is hozta a sikert, egy kijátszott figura végén Vatamaniuc-Bartha Dávid volt eredményes (2-2). Az utolsó másodpercekben még a győzelemért is kockáztattunk, ami majdnem megbosszulta magát, de végül maradt az igazságosnak mondható 2–2 es döntetlen. A megszerzett egy ponthoz is gratulálok a játékosoknak, sokat tettek azért, hogy a magunk javára billentsük a találkozót, ami most egy pontot ért”

A következő játéknapon a Szigetszentmiklós vendégeként lépünk pályára, szeptember 5-én 20 óra 30 perckor.

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 1. FORDULÓ

HALADÁS VSE II. – TFSE-BESTRONG 2-2 (1-1)

HALADÁS VSE II.: Homlok Levente – Kovács Máté, Nagy Kevin, Vatamaniuc-Bartha Dávid, Vincze Bálint, Soronics Gergő, Knizs Olivér, Fehér Dániel, Dobány Patrick, Dobos Dávid, Sodics Ádám, Vidák Balázs

Vezetőedző: Sziffer András

TFSE-BESTRONG: Nagyistván Balázs – Hegyi Áron, Petroff Norbert, Dudás Dániel, Csóh Patrik, Czeglédi Zsombor, Maár Zsombor, Papp Zsombor, Nemes Martin, Gregus Richárd, Fritz Attila, Modarresi Amirehsan

Vezetőedző: Póta Balázs

Gólszerzők: Fehér Dániel (4’), Vatamaniuc-Bartha Dávid (40’), ill., Hegyi Áron (19’), Dudás Dániel (34’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top